19 Mayıs 2013 Pazar

Su arıtma

Bu yazımızda su arıtma hakkında genel olarak bazı bilgilere yer vereceğiz. Dünya genelinde Su Arıtma Pazarı son yollarda yüzde 650'den daha fazla büyümüş çok önemli olan pazar duurmuna geldi. Global olarak değeri 3.2 Milyar dolar olan pazarda Türkiye'nin payı ise 0.1 Milyar doları bulmaktadır. Başka ülkelerin pazarları ile kıyas edilince, Türkiye önümüzdeki 4-5 sene boyunca tüm dünyada en önemli piyasalardan biri olarak görülmektedir.

Bu istatistiği oluşturan nedenlerden biri, gelişmiş ülkelerdeki evlerin yaklaşık yüzde 70'inde su arıtma cihazı mevcutken, ülkemizdeki pazar son 3 yıldır , her yıl % 100'den daha çok büyümesine karşın henüz evlerin sadece % 1'inde su arıtma cihazı mevcut olmaktadır. Bundan dolayı Türkiye su arıtma cihazı piyasası katlanarak büyümektedir.

Su arıtma hakkında 2013 su arıtma blogunda bir takım bilgilere yer vereceğiz. Ayrıca facebook su arıtma sayfasında da detaylı bilgiler bulacaksınız. sayfamızı takip ederseniz bu konularda son güncellemeleri sizlere ulaştıracağız. Saygılarımızla.

İlgili bazı bloglar :

su arıtma
2013 su arıtma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder